Filosofie
FOOSHZ is serious about shoes
Fooshz houdt van schoenen. Dat is de basis voor alles wat wij doen. Schoenen maken je outfit compleet: als eyecatcher of juist als goede basic. Bij Fooshz vind je schoenen, tassen en accessoires van topmerken, maar dan wel uit vorige seizoenen. Alle producten die je in de webshop ziet zijn minimaal een half jaar "oud" waardoor wij deze tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Dit doet echter niets af aan het modieuze aspect en de kwaliteit van de schoenen: veel trends komen regelmatig terug in het modebeeld en daarnaast is een groot deel van onze collectie tijdloos. De webshop wordt regelmatig aangevuld en daardoor blijft het aanbod verrassen. Ben je op zoek naar schoenen, tassen of accessoires van dit seizoen? Dan verwijzen wij je graag naar onze andere schoenenwebshop: www.uppark.nl

FOOSHZ free shipping
Verzending bij Fooshz is altijd gratis, ongeacht het bedrag dat je besteedt. Je hebt dus nooit te maken met hoge verzendkosten over een relatief klein bedrag. Dat maakt online shoppen wel zo leuk!

FOOSHZ is serious about you
Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site is voor ons erg belangrijk. Daarnaast zijn wij altijd persoonlijk bereikbaar voor advies. Voor vragen over de collectie, het bestelproces of andere zaken zijn wij tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur telefonisch te bereiken via onderstaand telefoonnummer. Daarnaast kun je ons dag en nacht mailen. Wij streven ernaar om je mail binnen 24 uur te beantwoorden. Wij doen ons uiterste best om producten van goede kwalititeit in te kopen en doen er alles aan om de beste service te verlenen. Heb je toch een klacht? Laat het ons weten en wij gaan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.
Contact

Telefoon: 0031 77 3231572

E-mail: info@fooshz.com