Contact

Voor vragen of suggesties neem contact op met Fooshz!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 tot 18.00 en op dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.00u: 077-3231572
Of stuur ons een e-mail: info@fooshz.com

Bezoekadres (alleen op afspraak):


Gasthuisstraat 22
5961 GB HORST


Postadres:

Postbus 6083
5960 AB Horst

KvK-nummer: 52892360

BTW nummer: NL850651712B01
Rabobank: NL14RABO0132761084 

Verzenden

PostNL
Onze pakketten worden verzonden door PostNL. Je kunt de bestelling laten bezorgen op een adres naar keuze, zoals je eigen adres of bijvoorbeeld je werkadres als dat beter uit komt. Dit kun je aangeven in het bestelproces. Een bestelling die gedaan wordt voor 15.00 uur, wordt dezelfde dag nog verstuurd. Zodra het pakket verzonden is, ontvang je van ons een e-mail. Deze e-mail bevat een link waarmee je het pakket precies kunt volgen. Houd er wel rekening mee dat de link vaak pas ’s avonds werkt, omdat dan het pakket gescand en verwerkt is door PostNL.

Normaalgesproken zal PostNL het pakket de volgende dag bezorgen. Als je niet thuis bent, zullen zij proberen het pakket bij de buren af te leveren. Mocht dat niet lukken, dan doet PostNL nog twee bezorgpogingen op de volgende dagen. Hierna is het pakket af te halen op een postkantoor bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je bericht in je brievenbus. Vergeet bij het afhalen van je pakketje niet je identificatiebewijs mee te nemen.

Verzenden naar Belgie of Duitsland
Voor een verzending naar België of Duitsland rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 2,95. De eventuele retourzending is voor eigen rekening. Onze ervaring is dat het pakket er twee tot drie dagen over doet. Ben je woonachtig in België of Duitsland, dan kun je dit selecteren bij het invullen van je adres.
 
Shipment to other countries
We can deliver to almost every country. In the shop it's only possible to select Holland, Belgium of Germany as a country, but if you want us to deliver in another country please contact us at info@fooshz.com so we can book your order manually.
 
Betaalmogelijkheden
Wij bieden de mogelijkheid te betalen via:

 

iDEAL

Als je kiest voor deze betaalmethode word je automatisch doorgeschakeld naar je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als je telebankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je nergens voor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.


Creditcard (Mastercard en Visa)

Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze beveiligde website. We zorgen samen met je creditcardverstrekker voor een correcte afhandeling van je betaling.

Paypal

Als je kiest voor deze betaalmethoden word je automatisch doorgeschakeld naar je persoonlijke account. Met Paypal betaal je snel, veilig en werkt naadloos samen met je betaalrekeningen en creditcard.

 

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen uit één van bovenstaande betaalmogelijkheden. Zodra je aan het einde van je bestelling de betaalmethode hebt gekozen, kom je in de beveiligde omgeving van Ogone om de betaling af te ronden. Na afronding van de betaling ontvang je direct een bevestigingsemail van ons. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Wat als er iets mis gaat?
Als de betaling niet in één keer goed gaat, bijvoorbeeld door het wegvallen van de internetverbinding of omdat er onvoldoende saldo op je rekening staat, dan wordt de bestelling nog wel voor je gereserveerd. Mocht dit voorkomen, laat het ons dan even weten. Dit kan per email of telefonisch. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een link, waarmee je de betaling dan alsnog veilig en eenvoudig kunt verrichten. Zo hoef je niet het hele bestelproces weer te doorlopen.

Retourzenden
Retourzendingen binnen Nederland
Een pakket retourneren is eenvoudig. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst;
  • Gebruik de verzenddoos (of een andere stevige doos) om het product te verpakken;
  • Vul het retourformulier in;
  • Plak de meegeleverde retoursticker over het verzendadres;
  • Breng het pakket naar een PostNL servicepunt
Zodra het pakket bij ons binnen is ontvang je van ons een e-mail. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 10 dagen, teruggestort op je bankrekening. Het kan een paar dagen duren voordat je het op je rekening ziet staan.
 
Houd bij het passen en retourzenden rekening met een aantal dingen:
  • Stuur nooit schoenen terug in alleen de schoenendoos, zonder extra verzendverpakking. De schoenendoos beschadigt waardoor wij het product niet meer kunnen verkopen en wij het betaalde bedrag niet aan je kunnen terugbetalen;
  • Wij vinden het belangrijk dat je onze schoenen thuis in alle rust kunt passen, voorat je definitief een beslissing maakt over je aankoop. Houd er wel rekening mee dat we het product bij een retourzending in dezelfde staat aan iemand anders willen toesturen. We vragen je dus om voorzichtig met het product en de verpakking om te gaan. Daarom kunnen de schoenen alleen binnenshuis gepast worden;
  • Is het product of de verpakking beschadigd dan kunnen wij het betaalde bedrag niet aan je terugbetalen.
Omruilen voor een andere maat of een ander model kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fooshz.com of 077-3231572. Wij zorgen dan dat het nieuwe product zo snel mogelijk naar je toekomst.
 
Het retouradres is:
 
Fooshz
T.a.v. afdeling retouren
Gasthuisstraat 22
5961 GB HORST
 
Retourzendingen vanuit België en Duitsland
De kosten van een retourzending vanuit België of Duitsland zijn voor rekening van de klant. Een retoursticker met het retouradres vind je in het pakket. Deze sticker plak je op het pakket, je vult het retourformulier in en brengt het pakketje naar het postkantoor.

Het retouradres is:

Fooshz
T.a.v. afdeling retouren
Gasthuisstraat 22
5961 GB HORST 

Klachten
Wij doen ons uiterste best om producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Heb je een klacht over het product dat je ontvangen hebt of over de service van Fooshz? Laat het ons weten via info@fooshz.com of bel naar 077-3231572. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons en samen met jou gaan we op zoek naar een passende oplossing.